Onze behandelingen

Epileren en wimperlifting

Epileren met touw / draad

Het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen. de huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij waxen en harsen. de huid wordt niet onnodig uitgerekt. minder kans op roodheid en daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid.

Wat houdt Wimperlifting in?

“Lash Lift” oftewel wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Kun je mascara gebruiken na een wimperlift?

Absoluut! Vergeet niet om make-up de eerste dag na de behandeling te vermijden, zodat de permanent zich goed kan vestigen. Zodra de eerste 24 uur zijn verstreken, is het gebruik van mascara prima.

Hoe lang blijft Wimperlifting zitten?

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift? Gemiddeld houden we 6 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus. Is het na 5 weken uitgegroeid, dan kun je gerust een nieuwe wimperlift laten doen.

Wat mag je niet doen na Wimperlifting?

De eerste 24 uur na de behandeling dient u een aantal regels in acht te nemen:

  • Niet in de ogen wrijven
  • De ogen droog houden (niet reinigen, niet douchen)
  • Geen oogcreme
  • Geen mascara
  • Niet zwemmen
  • Geen sauna of stoombaden
Harsen / Waxen

Hoe lang blijven de haartjes weg na het harsen?

Hoelang blijven de haartjes weg na een hars/ waxbehandeling? Harsen/Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Met een hars/ wax behandeling blijft je haar gemiddeld 2 tot 4 weken langer weg.

Is harsen/waxen effectief?

Voordelen: harsen verwijdert de haar bij de wortel, waardoor je (gemiddeld) gedurende 2-3 weken een gladde huid hebt. Afhankelijk van je haartype en –dikte, kan dit zelfs tot wel 5 weken! Stoppels zijn minder hard en de haartjes worden des te vaker je hars/wax zachter van structuur.

Hoe lang moet je haar zijn om te Harsen/waxen?

Belangrijk om te weten is dat je haar minimaal 0,5 cm lang moet zijn om te kunnen Harsen/waxen, dat is ongeveer de lengte van een droge rijstkorrel. Om dit te halen moet je twee tot drie weken je haar laten groeien en dus niet scheren, trimmen of epileren.

Wat mag je niet doen na harsen/waxen?

Vermijd tot 48 uur na het harsen/waxen: een heet bad, zonnebank, sauna of andere warmte/hitte behandelingen en ga liefst ook niet direct sporten Gebruik ook na die tijd een goed zonneproduct met beschermingsfactor. Probeer na het harsen/waxen niet te krabbelen of hard over de huid te wrijven.

 

ICE diode lasser platina

Ben je de rode irritatiebultjes en ingegroeide haren door het scheren en harsen zat? Start dan met laser ontharen met de nieuwste en meest effectieve laserapparatuur. De oplossing voor ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam.

Heeft een licht soort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het zakje bevindt. Het licht dringt door in de haarwortel. De energie die hieruit voorkomt, wordt door het pigment van de haar in de wortel geabsorbeerd en daarna omgezet in warmte. De hitte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel.

De diode ice laser is zeer effectief op het gebied van definitieve ontharing, na gemiddeld 8 behandelingen behaal je 80 tot 90 procent haar vermindering. Tussen elke behandeling mag maar 4 tot 6 weken zitten.

De diode ice laser is geschikt voor ieder huidtype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden.

Na de tweede behandeling zullen er ongeveer 10 tot 15 dagen een deel van de behandelde haren zich makkelijk los laten en ontstaan er wat kale plekken.

Een diode ice laser verhit de huid amper door de continue koeling (-12c!!) Van de titanium behandel kop. Hierdoor zijn zelfs de privé zones, oksels en het gezicht, vrijwel pijnloos te behandelen. Je voelt hooguit een lichte tintelende warmte ontstaan tijdens de behandeling.

De haar moet zo kort mogelijk zijn om het licht van de diode ice laser goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt. Je zal merken dat je niet zoveel meer hoeft te scheren na zelfs één behandeling met diode ice laser omdat de haar zeer langzaam, dunner en minder gaat groeien

Keratine Botox

Keratine/Botox behandeling met krul behoudt

Wil je liever naturel? Keratine/ Botox behandeling voor krul en structuur behoud van je haar. Hiermee Krijgt het haar weer de voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van je haar. Het volume van je haar wordt tot maximaal 10 procent verminderd zonder de natuurlijke vorm van je haar te verliezen. Krullend haar zal mooier krullen zonder te pluizen en golvend haar zal perfecte golven hebben. Er is geen reden om te wachten met je behandeling, u kunt zelfs direct online een afspraak maken.

Voordelen Keratine/Botox behandeling kroeshaar

  • Op tijd klaar: wanneer je je haar behandelt met Keratine/Botox, ben je dagelijks 40 tot 60 procent sneller klaar met de styling en drogen van je haar
  • Je haar zal 80 procent minder pluizen en minder droog zijn na een behandeling
  • Je haar wordt sterker en meer glanzend, want de Keratine/Botox voedt je haar
  • Je gekruld haar wordt getemd en je hebt je krullen onder controle bevredigend om meer te doen dan de klant verwacht
Keratinebehandeling

Een keratine behandeling

Een keratine behandeling is een behandeling waarbij je haar wordt gevoed met een hoge dosis keratine in combinatie met hitte, met als resultaat weer glad en glanzend haar. Ondanks de populariteit rondom keratinebehandelingen zijn de meningen over deze behandeling erg verdeeld. Zo ervaren verschillende krullenbollen dat na een keratine behandeling krullen verdwijnen, ondanks dat het geen straightening behandeling is.

Hoe lang blijft keratine in je haar?

Een keratine behandeling blijft 3 tot 5 maanden in het haar zitten, afhankelijk van de conditie van het haar en verzorging. Echter kan je een keratine behandeling al na 2 weken herhalen (alles het nodig is), dit is aan te raden wanneer het haar heel erg beschadigd is. Of als het haar nog steiler moet hebben.

Is een  keratine behandeling slecht voor je haren?

Keratine is een lichaamseigen proteïne. Omdat het een lichaamseigen stof is, kun je het ook voor elk haartype gebruiken. En is het 100% veilig! Keratine is de belangrijkste bouwstof van je haar

Waarom is een keratine behandeling zo duur?

Tijdens een keratine behandeling wordt je haar plukje voor plukje behandeld. Dit neemt veel tijd in beslag. Een behandeling duurt daarom afhankelijk van de lengte en de hoeveelheid van het haar tussen de 2 tot soms wel meer dan 4 uur. Maar dan kun je wel zo’n 4 maanden van het resultaat genieten.

Wat je niet mag doen na een keratine behandeling?

Zwemmen (Chloor), zee (zeezout) en kraanwater in het buitenland, landen waar veel chloor in het water zit. Dit zorgt ervoor da je keratine behandeling eerder uitslijt. Was je haar niet vaak, aangeraden wordt een à twee keer per week.

Oorkaars therapie

OORKAARSTHERAPIE

Oorkaars therapie is een oeroude therapie. Het is een aanvullende therapie met een zeer brede werking, die gebruikt kan worden in het verbeterproces van allerlei oor-, neus-, keelklachten en (andere) hoofdklachten, zoals migraine. De therapie houdt in dat de oren gereinigd worden met behulp van een, speciaal voor dit doel, vervaardigde holle kaars. 

De kaars steekt slechts voor een klein gedeelte in het oor. Dit is geheel pijnloos. Het merendeel van de kaars steekt uit het oor. 

Voor alle duidelijkheid: de kaars wordt niet in zijn geheel opgebrand, maar tot ca. 10 cm boven de gehooringang. 

De werking 

Tijdens het verbranden zijn verschillende fasen te onderscheiden in de werking van de kaars. 

 •  Dank zij het “schoorsteeneffect” ontstaat een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang. De vlam zorgt ervoor dat de luchtzuil (in het oor) gaat trillen. Hierdoor wordt het trommelvlies licht gemasseerd en zorgt op haar beurt weer dat de druk in het middenoor (beter) geregeld wordt. 

 •  Tijdens het branden van de kaars ontstaat een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang en intensiveert de warmte. De warmte zorgt ervoor dat de acupunctuurpunten in het oor worden gestimuleerd. 

 •  De aangename warmte stimuleert bovendien de doorbloeding en de lymfestroom in de oren, de keel, de neus en de bijholten. 

 •  De verbranding zorgt voor een zacht ruisend geluid. Dit geluid in combinatie met de weldadige warmte van de kaars zorgt voor een ontspannend gevoel. 

 •  De kruiden in de kaars hebben ook een uitwerking op het middenoor, het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis en het orgaan van Corti (via de buis van Eustachius), de mond-, keel-, neus-, en bijholten.

Indicaties voor behandelingen met oorkaarsen zijn onder meer: 

 •  Vaak voorkomende ontstekingen in, of irritaties van keel- neus- voorhoofd- en bijholten 

 •  Oordruk 

 •  “dichtslaan” van het oor 

 •  Oorpijn 

 •  Traumatischeperforatie

 •  Verstoppingen 

 •  Keelpijn 

 •  Beginnende verkoudheid 

 •  Griep 

 •  Hyper- activiteit 

 •  Stresssymptomen 

 •  Nervositeit 

 •  Slapeloosheid 

 •  Doofheid 

 •  Oorsuizing 

 •  Hoofdpijn 

 •  Migraine 

 •  Ontstoken amandelen 

 •  Vele andere, vaak aan stress gerelateerde, klachten. 

Toepassing voor oorkaarsen wordt afgeraden bij:

 •  Een geperforeerd trommelvlies (buisjes) 

 •  Acute oorontsteking 

 •  Geïmplanteerde gehoorbeentjes 

 •  Eczeem of schimmelinfectie in het oor 

 •  Epilepsiepatiënten.

Pressotherapie

Wat is pressotherapie behandeling?

Met pressotherapie krijgt u een door een computer gestuurde luchtdrukmassage van uw buik, heupen, armen en benen. Door een luchtdrukmassage en lymfedrainage te combineren wordt de circulatie in uw lymfesysteem en bloedvaten verbetert. Met een lymfedrainagepak kunt u uw huidstructuur in zijn algemeenheid verbeteren.

Alles wat u moet weten over pressotherapie

Pressotherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophoping, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelf verdwijnen. Pressotherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het luchtdrukpak beschikt over een geïntegreerd infraroodsysteem (IR). Het systeem verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling bij 40°C . Tijdens de behandeling verbrandt u 500 / 600 kcal.

Behandeling & resultaat

Pressotherapie is geen één-op-één behandeling. Een zeer ontspannen verwenmoment voor je innerlijk & uiterlijk. De behandeling duurt slechts 25 tot 40 minuten. De behandeling zorgt voor een optimale stimulatie van de bloedcirculatie en lymfesysteem. Dit resulteert in,

 Verminderde Cellulite

 Minder Vermoeide Benen

 Minder Pijn Klachten

 Meer Weerstand & Energie

Wat doet lymfedrainage?

Manuele lymfedrainage is een specialistische massagetechniek waarbij de huidtherapeut met specifieke handgrepen de beweeglijkheid van het lymfvatenstelsel activeert en stimuleert. Door zachte, ritmisch pompende bewegingen in het oedeemgebied neemt de afvoer van lymfevocht via de lymfevaten toe.

Kun je oedeem weg masseren?

Masseren van het oedeem zorgt voor een verbeterde lymfatische afvloed en daardoor vermindering van het oedeem

Kan je vocht weg masseren?

Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die de lymfevaten stimuleert om vocht en afvalstoffen sneller af te voeren. Na een ongeval, bij een kneuzing of wanneer u een behandeling of operatie hebt ondergaan, kunt u last krijgen van plaatselijke vochtophoping.

S.O.S. Behandeling

Het blokkeert elke chemische reactie en regenereert het haar binnen een uur, waardoor breukproblemen worden voorkomen. Uitgewerkt met keratinekristallen, plantenextract en krachtige Prodew 500, die het haar diep herstelt en kracht geeft in al zijn capillaire structuur.

Haartype: Chemisch behandeld haar,

Droog en beschadigd haar,

Droog hoofdhuid,

Fijn en dun haar

Geblondeerd haar,

Gekleurd haar,

Haaruitval,

Hitte en zon bescherming,

Kroes en Afro haar,

Krul haar.

De oorzaak van broos en pluizig haar

Broos en pluizig haar kan door tal van factoren ontstaan. Bijvoorbeeld:

Het weer. Ja helaas, daar kunnen we niet zoveel aan doen. Maar je kunt je er wel op aanpassen. Zo word je haar niet heel blij van veel zon en in de winter leidt het veel tijdens extra koude dagen. Draag dan dus een muts!

Chemische behandelingen. Chemische behandelingen zoals het verven met slechte verf of het bleken van je haar kan ervoor zorgen dat je broos en pluizig haar krijgt. Daarom is het belangrijk dat je je haar na het verven altijd goed verzorgt en het ook niet te vaak ontkleurt.

Vitamin Brows

Wat is Vitamin Brows?

Vitamin brows is een behandeling waarbij jouw haarwortels met behulp van een dermapengeactiveerd worden in combinatie van een unieke vitamine samenstelling van Mesoestetic, dit zorgt voor extra haargroei.

Deze behandeling is (volledig schadeloos en op natuurlijke basis) geschikt voor dames die hun wenkbrauwen verkeerd hebben geëpileerd, door ziekte haarverlies hebben geleden, door te vaak verven of verkeerd toegepaste microblading haarverlies hebben gehad aan hun wenkbrauwen.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Wij raden minimaal 3 sessies aan met 10 tot 14 dagen tussentijd. Hoe meer sessies, de te beter het resultaat (3 sessies 30 % haargroei, 6 sessies 60 % haargroei, 9 sessies 90 % haargroei).

Bij wie is deze behandeling niet mogelijk?

Bij hart- en vaatziekte, zwangere vrouwen, mensen met Hepatitis en Diabetes.

Is deze behandeling pijnlijk?

De behandeling is licht voelbaar tot pijnloos.

Hoe zien mijn wenkbrauwen eruit na de behandeling?

Eerste 3 tot 5 dagen kunnen de wenkbrauwen lichte korsten vormen en er rood uitzien.

Nazorg Brow Vitamin

De huid goed insmeren met een SPF. Tevens is het belangrijk dat u de komende 5 dagen geen wenkbrauw make-up gebruikt. Zonnebank en sauna vermijden na de behandeling. Gedurende 1 maand niet harsen van de wenkbrauwen.

Microneedling haaruitval

Wat is microneedling haaruitval?

Microneedling is een behandeling waarbij je een derma roller kan gebruiken voor haargroei. De haargroeiroller maakt minuscule gaatjes in jouw huid. Deze gaatjes zetten het lichaam aan tot wondgenezing en vernieuwing van de huidcellen.

Is dermaroller goed voor je haar?

Een belangrijke vraag is natuurlijk: Kan een dermaroller helpen om kale plekken tegen te verminderen? Bij uitdunning van het haar is het zeker een goede uitkomst. Het gebruik hiervan kan namelijk de hergroei van het haar stimuleren. De huid en ook de haarwortels worden (weer) actief als herstelreactie na het rollen.

Hoe vaak microneedling haar?

Een relatief lage frequentie van 1 keer per week heeft dus al effect. Mocht je de dermaroller vaker willen gebruiken, dan is ons advies deze niet meer dan 2-3 keer per week te gebruiken. De huid heeft tijd nodig om te herstellen na de behandeling. Gebruik de roller dan in de eerste weken maximaal twee keer per week.

Wat mag je niet doen voor microneedling?

Na de behandeling raden wij aan om 7 dagen niet zwemmen, geen gebruik te maken van de sauna en 24 uur na de behandeling geen hete douche te nemen en niet sporten. Krabbel niet aan korstjes dit kan littekenvorming geven.

geen botox of injectables gedurende 14 dagen voorafgaand aan de MicroNeedling; geen cosmetische, medische of huid verdunnende behandelingen zoals laser, IPL, microdermabrasie gedurende 2 weken voorafgaand aan de MicroNeedling; geen gebruik van acne medicatie gedurende 6 maanden voorafgaand aan de MicroNeedling.

Is microneedling gevaarlijk?

Is microneedling schadelijk voor mijn huid? Een microneedling behandeling is niet schadelijk voor de huid. Hoe ziet mijn gezicht eruit na een de behandeling? Na de behandeling zal de huid ongeveer 2 á 3 uur rood zijn, doordat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.

Kunnen kale plekken weer haar laten groeien?

Bij de meeste mensen die voor het eerst één of meer kale plekken hebben, groeit het haar binnen een jaar weer terug. Dit is zo bij 50 tot 80 van de 100 mensen. Maar er zijn ook veel mensen die later opnieuw (voor korte tijd) kale plekken krijgen. Soms groeit het haar niet helemaal terug.

Kan microneedling in de zomer?

Kunnen peelings en microneedling in de zomer? Ja, peelings en microneedling kunnen in de zomer. Ook in landen waar altijd de zon schijnt worden er huidbehandelingen toegepast.

Facials

Bioactibe vitamine c

BioActive Vitamine C treatment is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen. Hierdoor stimuleert en ondersteunt het de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie

Extenso complete

Na een oppervlakte reiniging ga ik de huidanalyse uitvoeren. Aan de hand van de huidanalyse een diepte reiniging en daarna de huid met kompres of vapozone verweken. Onzuiverheden verwijderen en met lotion de restanten verwijderen. Een rust gevende schouder decolleté en gelaat massage met vervolging van een masker dat voor de huid bestemd is. Serum en afsluiten met een dagcrème.

(dit is de enige behandeling inclusief epileren wenkbrauwen)

Voor verwijderen van haartjes op de kin en bovenlip kunt u extra bij boeken bij u behandeling

Fruitzuurpeeling

Glycolic acid 20%

Wil jij een effectieve behandeling van huidklachten, zoals lichte hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneven huidtextuur of rest acne?

Boek dan een chemische peeling (kuur behandeling) met Glycolic acid 20%

Glycolzuur is een fruitzuur (AHA) die diep tot de huid door dringt en ervoor zorgt dat dode huidcellen loslaten. Hierdoor verbetert de huidstructuur en wordt huidvernieuwing gestimuleerd.

Salicylic Acid 7%

Wil jij een effectieve behandeling van een onzuivere, vette of acne huid?

Boek dan een chemische peeling (kuur behandeling) met Salicylic Acid 7%

Salicilzuur is een fruitzuur (BHA) die aan het oppervlak van de huid afschilvering stimuleert en opgehoopt talg oplost. Het werkt hydraterend, ontstekingsremmend en heeft een sterk huid verbeterend effect.

Hydrodermabrasie

Hydro Dermabrasie is een dermabrasie met water. 

Hydro Dermabrasie combineert een diepgaande reiniging met Hydrogen water. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid diep en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Door de combinatie van het water en de zuigkracht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt doordat u als behandelaar gebruik kunt maken van verschillende kopjes op het handstuk. Hierdoor zijn er geen contra-indicaties voor dit apparaat.

Kruidenpeeling

De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en maritiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep.

BIO PEEL KRUIDENPEELING (60 min)
– De huid wordt diep gereinigd met de Bio Cleanser
– Bio Actieve vitamine C serum wordt aangebracht
– De verwarmde Bio Peel kruiden worden aangebracht en zacht ingemasseerd
– Een serum passend bij het huidtype wordt aangebracht
– Een masker passend bij het huidtype wordt aangebracht
– Afsluitende verzorging in de vorm van een Oil Elixer en SPF worden aangebracht (bij een kuur dagelijks beschermen met SPF 50)

De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en mairitiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan. De kruiden in deze peeling ontdoen de huid van gifstoffen en afvalstoffen, zo wordt de huid geactiveerd zich sneller te vernieuwen en zal er jonger en frisser uitzien. Deze speciale behandeling is geschikt voor de acne huid, rokershuid en de rimpelige (verslapte) huid. Na 2 á 3 behandelingen is de conditie van de huid merkbaar verbeterd. Kleine littekens, rimpels en acne vervagen. Ook incidenteel zeer goed toepasbaar als een extra boost voor de huid na bijvoorbeeld zwangerschap, slechte huidconditie of gewoon als intensieve opfrisser. De behandeling werkt ontgiftend en kan de eerste dagen voor een droog gevoel zorgen, dit doordat de dode huidcellen versnelt worden afgestoten, de peeling werkt nog tot 10 dagen erna door in de huid en uiteindelijk wordt de huid duidelijk gladder en zachter. Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen, bij zeer droge huidtypes raden wij een Oil Elixer voor thuisgebruik aan.

Een kruidenpeeling wordt toegepast bij:
– Actieve acne, vette huid
– Rokershuid
– Huid met fijne rimpels
– Kleine oppervlakkige littekens
– Hyperpgimentatie en/of zonneschade
– Als oppepper en opfrisser

De kruidenpeeling kan eenmalig als opfrisser voor de huid worden toegepast. Het beste resultaat wordt behaald in kuurverband 3 tot 6 behandelingen met een interval van 7 tot 14 dagen. Vervolgens kun je het resultaat bijhouden om de 4 á 6 weken.
Bij het volgen van een kuur is het gebruik van de juiste Salonnepro thuisproducten noodzakelijk om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Nano needling ogen

De nanoneedling onder de ogen activeert de lymfeprocessen en vermindert vochtophoping.

De huid wordt daarnaast steviger en schijnt minder door.  Het resultaat is 3 tot 4 weken zichtbaar.

Nano needling lippen

De lippen worden verstevigd en de structuur van de lippen word verbeterd, deze word gladder en beter doorbloed.

Salonnepro microneedling

Wat is Microneedling?
Microneedling ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering ( anti-aging). Meso betekend mid-dermaal, en geeft aan in welk deel de h uid deze behandeling toegepast wordt. Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper regelen huidlagen. De huid hertstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Collageen
Microneedling richt zich met name op collageenprocessen. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat van de behandeling te behouden, wordt er 3 tot 4 keer per jaar een onderhoudsbehandeling toegepast.

Littekens
Microneedling wordt tevens toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit littekencollageen, en omdat dit ook een collageenproces is, kunne we dit reguleren met Microneedling. Littekencollageen is in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur. We gebruiken Microneedlling om het littekencollageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied e optimaliseren.

Grove poriën
Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden.

Lichaam
Op het lichaam wordt Microneedling toegepast bij zwangerschapstriemen, sinaasappelhuid en littekens op het lichaam.

Hyperpigmentatie
De behandeling richt zich ook op het verminderen va zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Het reguleert de melanocyten en helpt bij het afbreken van melanine-clusters. Ook post-inflammatoire hyperpigmentatie, wat kan ontstaan na puistjes, kan met Microneedling minder zichtbaar worden.

De behandeling
Na het prepareren van het huid worden er speciale Meso Gels aangebracht. Wanneer u het gehele gebied behandelt heeft, wordt een speciaal Alo Vera Meso Gel Mask aangebracht. Deze verkoelt en kalmeert de huid, en helpt deze te herstellen. Na de behandeling staat de huid volledig “open. Stoffen als parfum, kleurstoffen, synthetische werkstoffen, alcohol etc… kunnen een allergische reactie geven. Vermijdt ook het aanbrengen van een zonnefactor, direct na de behandeling.

De volgende Ampoul in een Bottle serums kunnen wel veilig aangebracht worden na de behandeling.
– Anti- Aging Serum
– Hyaluronic Acid Serum
– Collagen Serum

Adres

Korenbloemstraat 29
3202 BM Spijkenisse

Telefoonnummer: 0181880331
E-mail: info@hairbeautysalonbg.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:30 uur
Zondag: Gesloten

Kunnen we je helpen?